Tuesday, August 29, 2006

Tärkeitä asioita lähiympäristöstä:

BAARI. The Yellow Griffin. Puolet Sohoa, puolet O’Connell’sia. Tai sanotaan 70/30. Enemmän Soho, siis. 35 erilaista hampurilaista. Seinällä Magners-peili/taulu, siideri Magners-lasissa, mutta kyse on Strongbowsta. Vääryyttä!

KAHVILA. Starbuck’s. Pieni kahvi 1,50 CAD. Pieni latte ehkä dollarin enemmän. (Ja pieni on meidän suomalaisten mittapuussa "normaali".) Ja voi niin hyvää, Jenni. Starbuck’s = taivas. Löytyy myös muita kahviloita, Second Cup, Timothy’s, ja itsenäisiä, random kahviloita ja leipomoita, joissa en ole vielä käynyt. Ja aamiaiskuppila, jossa syömme aamiaista lauantaisin.

LÄHIKUPPILA. Kreikkalainen ravintola Grillway's alakerrassa vielä pari päivää, syyskuusta lähtien kolmen korttelin päässä. Salaatteja, leipiä, hampurilaisia, pizzoja, aamiaista, ja kylmiä ja kuumia juomia. Oikeastaan kaikkea mitä ihminen voisi kaivata. (Ja käytännössä halvempaa kuin itseostettu ruoka. Ja mukava omistaja, joka tunnistaa minut jo. I am so sad.)

Ja nämä siis löytyvät Bloor Streetiltä, kymmenen minuutin kävelymatkan päästä, korkeintaan.

Viime viikonloppuna oli ukrainalaisfestivaali, koska täälläpäin asuu paljon ukrainalaisia maahanmuuttajia. Maailmanpyörä! Ruoka- ja juomakärryjä! Karuselli! Pelejä ja kilpailuja, joissa halpoja pehmoeläimiä palkintoina! Alennuksia kaupoissa! ...en kyllä käynyt missään tai ostanut mitään, nauroin vaan ja sanoin, ”uuuuuu” kun maailmanpyörä meni ympäri ja oli kiiltävä.

(Viimeisenä pitää vielä mainita äitiäni ilahduttava asia, eli: paloasema korttelin päässä. ”Oletko käynyt siellä?” hän kysyi Skype-keskustelun aikana. ”Voisit tavata kivan palomiehen.” My mother, ladies and gentlemen.)

Ensi kerralla, kerron International Orientation -päivästä (joka on huomenna), vastaan blogikommentteihin ja kerron mahdollisesti muuttamisen ja perusasioiden - lautaset, tyynyt, wc-paperi, halvat huonekalut, jne. - hirveydestä. Riippuen koska seuraavan kerran pääsen kirjoittamaan, eli luultavasti torstaina...

Torstai-illalla saamme avaimet kämppäämme, perjantaina olisi tarkoitus muuttaa ja aloittaa edellä mainittujen tylsien asioiden ja mahdollisesti sängyn/patjan ostaminen.

Tarkoituksena olisi myös vastata sähköposteihin. Vastauksenihan ovat vain viikon, kaksi myöhässä... Tästä lähtien, muuten, blogiin pitäisi alkaa tulla merkintöjä enemmän, 2-3 kertaa viikossa, joskus useamminkin, jos tekee mieli vinkua politiikasta tai linkittää uutisia/hassuja juttuja, jne.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

We want more! We want MOOREE! Suomessa on syksyä ja sateista ja kylmää, ja Kanadassa on satavarmasti kaikki paremmin! Kaikkee hyvvää sinne.

7:43 a.m.  

Post a Comment

<< Home