Saturday, September 09, 2006

terveisin karita, huonoin stalkkaaja ikinä

Tänään ja eilen olen vihdoin oikeasti kiertänyt keskustaa, se on aika hieno ja iso (ja kun alkaa laskemaan, ruoka ravintolaissa on aika hirvittävän halpaa. Tietenkin siitä tulee vähemmän halpaa kun lisää tipin - siis oikeissa ravintoloissa - ja kun kävellessä tulee jano ja päivän aikana huomaakin syöneensä ja juoneensa vaikka kuinka monta kertaa, milloin ranskalaisia makeita ohukaisia (paikassa joka aukeaa vasta ensi kuussa! ja omistajatäti jakoi kuohuviiniä!), milloin kahvia, milloin kiinaöaista, milloin kahvia ja toisaalta aina välillä myös kahvia (tai teetä tai mehua tai kahvia).

Toronto international film festival on käynnissä ja se tarkoittaa että hirveä määrä ja julkkiksia - ja julkkisstalkkaajia, minä myös - on kaupungissa. Paitsi että olin kaksi sekunttia muun stalkkaajaväen mukana tuijottamassa mustaa limusiinia joka oli lähdössä Four Seasons hotellista, ja lähdin pois, koska se tuntui typerältä. Stalkkaus ei selkeästi ole minun lajini.

Ehkä kuitenkin näin James Marsdenin metrossa ja pari muuta julkkista, ja hirvittävän määrän rikkaita ihmisiä kalliin näköisissä avoautoissa.

Eilen ostimme Rachelin kanssa telkan ja dvd-soittimen, ja tv toimitettiin tänään. Emme vielä sitä ole asentaneet. Varmaan tänään illalla. Sitten huomenna pitää mennä kyselemään Rogersilta että paljonko kaapelitv maksaa ja koska voivat tulla asentamaaan (heti kiitos). Eilen sain myös toisen Future Shopin kautta ilmainen internet 3 kuukautta jutskan eli nyt pitää vain soittaa niille ja katsoa kauanko siinä kestää ja pitääkö sitten tilata niiden kauttaa neljätoista vuotta tai onko joku muu catch.

*

HAA!

Huomasin muuten että internettini on kökkö enkä laittanutkaan yleisiä ajatuksiani orientaatiosta (jotka kirjoitin wordissa). Ehkä pitäisi jotain myös kertoa lukuvuoden alusta ja ensimmäisistä tunneistani ja millaisia ovat muut Yorkkilaiset ja kuinka v*tun iso se kampus oikein onkaan.

En kuitenkaan nyt jaksa. Ja lisäksi nyt on lauantai-ilta. Mulla oikeasti on parempaakin tekemistä kuin kirjottaa teille. (ehkä. saa nähdä.)

Ciao!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jos haluat kehittyä stalkkaajana ammattilaistasolle, voin lähettää Kotro&Lyytisen Hengaajan käsikirjan oppimateriaaliksi :)
(Hyvin vähän käyttöä täällä Hamptonin vilkkaassa seurapiirielämässä.)

Kanadalaisen kahvin täytyy olla varmaan oikeesti todella hyvää, jos sitä pystyy kuluttamaan noin huikeita määriä päivässä ilman mitän sivuoireita...?
(Olen kateellinen ja katkera. Mun kahvinkeitin on rikki.)
Terveisin Hanne :)

10:26 a.m.  
Anonymous Anonymous said...

Stalkkaus vaatii liikaa kärsivällisyyttä. Keskity koulunkäyntiin, niin mekin tehdään... (miun kouluviikko alko eilen klo 12 ja loppu samana päivänä kahta tuntia myöhemmin)

Muuten, miksei sinua enää näe ikuna gtalkissa? Voisit kertoa seikkailuistasi livenä!

Juhoke

6:03 a.m.  
Anonymous Anonymous said...

Piti vaan mainostaa sulle, että meillä on uus fantastisch kahvinkeitin, joka tekee normikahvia ja espressoa + vaahdottaa maitoa. Eli jos tuut joskus sieltä pois, niin sun pitää tulla meille heti! Varsinkin, kun et oo edes tulossa tupareihin...

Nippe

4:40 a.m.  
Anonymous Anonymous said...

Karita,

Stalkkaus vaatii joko kärsivällisyyttä tai hullun hyvän tuurin (tyyliin: satuin just yht'äkkiä törmäämään ruokakaupassa Brad Pittiin, joka pyysi neuvoa pastan keitossa). Tai sitten voi yrittää löytää ne kuvauspaikat :)

Mites teidän kaapeli-tv:n asennus onnistuu? Onko cable guy jo käynyt? Vihje 1: älä jätä sitä yksin sinne teidän kämppään. Vihje 2: Niillä ei sitten myöskään taida yleisesti olla mitään tietoa sovituista kellonajoista... Vihje 3: Ne ei ymmärrä englantia.
Prove me wrong.

Jnni.R.

8:14 a.m.  

Post a Comment

<< Home