Thursday, November 23, 2006

kiitospäivä, osa kaksi

a) Viime sunnuntain juhlimme Rachelin synttäreitä Toronton eläintarhassa. Tapiiri! Saukko! Jääkarhu! Tiikereitä! yms.

b) Kävimme myös katsomassa Casino Royalea ja voi hyvä luoja. Daniel Craig = paras Bond ikinä (tai ainakin tokaparas). Ei millään tavalla nätti, mutta hauska, älykäs, seksikäs, uskottava, hieno ja vain VAU. Ensimmäinen kerta n. kymmeneen vuoteen kun en viettänyt Bond-elokuvaa miettien parempaa jatko-osaa. Ihmeellisintä: That was actually good. Seriously!

c) Ikävä kyllä sunnuntain viettäminen ulkona eläinten keskellä luontoa ja kylmää ei ole terveellistä, ja siten olen viettänyt koko viikon hirveässä tappovatsatauti/flunssassa.

d) Nyt on Jenkkilän kiitospäivä, joten katson Macy's Thanksgiving Paradea telkasta. Katsotaan jos pääsisin ulos asunnosta ja ostamaan vaikka kalkkunavoileivän tai jotain lounaaksi...

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vähänkö huippua, että voi ostaa kalkkunavoileivän! Ja Thanksgiving, ja eläintarha. OI voi! Parane pian.

4:08 a.m.  
Anonymous Anonymous said...

Paranemista! Täällä ei ole eläintarhaa, mutta eläimiä voi katsella livenä täällä http://tinyurl.com/l6mt9 (Afrikka on kauhean äänekäs).

Eli miunkin pitää nyt käydä kattomassa Bondi? Ajattelin sen kyllä joka tapauksessa tarkistaa (opiskelijalippu on jo hankittuna), mutta on kiva kuulla auktoriteetiltakin että se on hyvä.

Juho

5:14 a.m.  
Anonymous Anonymous said...

Ilosanomaa flunssan lomaan: joukkueemme voitti Prahan kuukausivisan ekaa kertaa koskaan (?), ja vieläpä Karitan mukaan nimettynä. Jea.


S

3:57 p.m.  
Anonymous Anonymous said...

Bondihan oli hauska. OIkeastaan ainut mikä häiritsi oli Bondin Sony Ericsson -superpuhelin. Luulin sitä Nokia-mieheksi... Mutta hyvä suoritus Craigilta. Voin kattoa muutkin osat.

Vaan mitä siihen Gay Mountain -drinksuun tulee? Jos googlettaa, saa paljon Brokeback Mountain -sivustoja, ja tietoa Gay Mountain Bikingista.

Juho, Bondaa

6:56 p.m.  

Post a Comment

<< Home