Monday, October 23, 2006

i am v. v. bad

Tänään lintsasimme Rachelin kanssa koulusta. Tulimme juuri takaisin lounaalta, joka sisälsi pastaa, viiniä ja martineja. (Ja Starbucksissa kahvia ja suklaakakkua.)

Hyvä tapa aloittaa taas uusi kouluviikko, I say.

(Sanon myös, että jäi taas kirjoittamatta viime viikolla luvatut blogikirjoitukset ja Juhon synttäritervehdys keskiviikkona. Pakko sitä on tapojansa yrittää parantaa. Laura kirjoittaa MySpaceensa useemmin ja se on Suomessa!

Lisäksi pyytäisin ihmisiä joku päivä (ehkä viikonloppuna?) kokoontumaan Mikon luo viettämään iltaa ja katsomaan...mitä ikinä katsottekaan...ja ehkä voitte myös yhteystuumin skypetellä mulle, niin voin puhua teille kanadaa...

Nyt palaan takaisin laiskotteluun. Ehkä voisin lukea kirjastosta lainaamaani Geraldine Brooksin Marchia tai katsella lataamaani Doctor Who spin-off sarjaa, Torchwoodia. Mmmm...Captain Jack.

Eli tässä tämän kertaiset seikkailut alkoholismissa, kahviholismissa, lusmuilussa ja nörttiydessä. Palaan myöhemmin tällä viikolla asiaan kun ängstään Halloween-vaatteistani. Onko teillä bileet? Laitatteko vaatteita päälle? Onko hienot puvut? Ootteko liian vanhoja ja lähes valmistuneita Lexican bileisiin?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home